Chartra eget fraktflygplan

Flight Management kan hjälpa dig med att chartra allt, från små flygplan som snabbt kan frakta reservdelar med kort varsel, till enorma fraktflygplan som kan lyfta stora volymer och vikter. Exempel på fraktmaterial är generatorer, tåg, byggmateriel, segelbåtar osv.

Vi har bland annat flugit datorer till en datormässa, bilfärg till en biltillverkare, databand till Centralbanken och en uppsjö av produkter till folk som behöver dem Nu!

Bryggerievenemang räddat av snabb fraktinsats

Vid invigningen av en bryggerisponsrad skidbar i den svenska fjällen visar det sig väldigt tätt inpå evenemangets start att ölen, evenemangets höjdpunkt, är grumlig.

För att lösa detta så snabbt som möjligt fraktade Flight Management 30 fat öl i en turboprop till Kiruna som sedan fraktades vidare av en helikopter som kunde landa precis utanför hotellet.

Gästerna kunde njuta av en iskall öl och kvällen blev en succé!

Helicopter

Här ordnar vi en fraktcharter för att transportera en svensk satellit till södra Ryssland mot gränsen till Kazakstan. Frakten gick helt enligt planerna efter mycket förberedelser gällande frakt av farligt gods och tullhandlingar.