Från 20 passagerare och uppåt

Låt era resenärer flyga från- och landa på en flygplats utanför de stora flygbolagens linjenät för att minimera anslutningsresor och komma närmare er slutliga destination! Specialcharter är en bra lösning för exempelvis konferensflyg, kongress eller incentive.

Att chartra ett eget plan har många fördelar. Alla samlas på samma gång och passagerna kommer fram samtidigt. Ni kombinerar effektivitet med möjligheten tillföra överraskningar och upptåg och självklart har ni möjlighet att jobba ombord. Vi tar fram ett passande flygplan för er storlek på gruppen och ni väljer er önskade destination!

Flygplanen

De mindre flygplanen tar cirka 30-70 passagerare och har bekvämlighet i klass med de stora planen. En utmärkt catering med utvalda drycker kan tillhandahållas. De mindre planen passar mycket bra för flighter som har en flygtid på 2-4 timmar. Till denna kategori tillhör bland annat turboprop med tryckkabin. Även om deras flygradie är kortare än jet flyger de över väder och ger en komfortabel och prisvärd flygning.

Jetplan finns även tillgängliga i många olika storlekar. De mindre regionalplanen i kategorin för specialcharter har ca 30-80 platser och har en begränsad flygradie. De större från ca 100-120 platser och uppåt flyger lite längre.

Vid specialcharter får ni alltid egen incheckningsdisk och egen gate på flygplatserna. Behöver ni en enskild eller specialanpassad avgång finns det ofta VIP-service att tillgå på många flygplatser.

Fylla jämt? På väg till bröllop? Det går att smycka upp en vanlig specialcharter till förstaklassnivå. Vi och flygbolaget kommer att göra allt för att du skall få en oförglömlig resa.

Jetcredit to Aero Icarus for great image
När vi specialchartrar din flygning finns det inget flygbolags tidtabell i världen som begränsar dig. Du ändrar din tidtabell eller destination, när du vill, dit du vill.